Kwaliteit in beeld en geluid

Mathea staat voor:

  • Verstand van (klassieke) muziek en audiotechniek
  • Jarenlange ervaring met opnames van koren, orkesten en andere muziekgezelschappen
  • Hoge kwaliteit audio opname en bewerking
  • Live-streaming en video-registratie 
  • Zichtbaarheid op YouTube met top geluidskwaliteit
  • Goede, eenvoudige en betaalbare duplicatie op CD

Mathea is een kleine professionele studio gespecialiseerd in het maken van hoogwaardige ‘op locatie’ opnamen. Mathea biedt de amateur of professionele musicus goede opnames voor een betaalbare prijs. Dit kunnen zowel registraties zijn van optredens (met publiek), alswel speciaal geplande opnamesessies ten behoeve van het maken van een eigen CD of een youtube filmpje. Opnames kunnen gemaakt worden van kleine ensembles, zoals een strijkkwartet of een blokfluit ensemble, maar ook van een kamerkoor, een harmonie, een drumband of een groot koor met orkest en solisten. 

Mathea verzorgt in principe de totale productie, opname op locatie, nabewerking in de studio en duplicatie van de opname op CD, DVD, blueray of als download / youtube. Maar natuurlijk kunt u ook bij Mathea aankloppen voor alleen een duplicatie of een bewerking en duplicatie van uw eigen opname. Mathea heeft een formeel fabricage contract met de stemra, dus u kunt producties in Eigen beheer bij Mathea laten produceren.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Mathea. Voor opname staan professionele microfoons en opnameapparatuur ter beschikking. Locatie-opnamen worden digitaal opgenomen op meersporen, en hoge audio resolutie (88 of 96kHz, 24bit). Video-opnames in full-HD. Wat betreft duplicatie beschikt Mathea over een speciale duplicatierobot, die CDs beprint en beschrijft, en zo snel een professioneel resultaat aflevert.

Op deze webpagina kunt u alle informatie vinden over het opnameproces, de bewerkingsfase en de mogelijkheid tot CD-duplicatie en live streaming / youtube producties. Heeft u nog vragen, neem dan contact op!