Mathea Audio Producties

Projecten en fragmenten

Prijzen in euros geldig vanaf 1 okt 2012 en inclusief 21% BTW

Mathea kent twee soorten tarieven: een all-in tarief voor live registraties van concerten, inclusief bewerking en een aantal CD's. Deze registraties gaan altijd in hoge kwaliteit en zonodig op meersporen. Is het doel van de opname echter een specifieke CD-opname, waarbij vaak meer werk komt kijken, dan geldt een tarief per opname- en bewerkingsdag.

All-in pakket
(2 of meer sporen)

 

All-in pakket:

Inbegrepen:
1) Opname op lokatie
2) Bewerking van de opname voor CD
3) Duplicatie van minimaal 20 CDs

€ 220,- incl 20 CDs

inbegrepen:
1) Het opnemen tijdens de uitvoering van het muziek-gezelschap, inclusief materiaalkosten. Voorrijdkosten zijn niet bij de prijs inbegrepen. Op beperkte afstand (regio Eindhoven) worden meestal geen kosten berekend. Anders geldt een standaard kilometer tarief van 30 eurocent per km.
2) Het bewerken van de opname. Inclusief het op het juiste geluidsterkte brengen, het toevoegen van kunstmatige galm (indien nodig), het schoonmaken en juist instellen van de pauzes tussen muziekstukken. Het maken van een master-CD en een CD-boekje (teksten digitaal aanleveren). De aflevering (ter controle) geschiedt op CD.
3)
Na goedkeuring worden dan nog 20 CDs gedupliceerd binnen de all-in prijs. Extra CDs tegen gangbaar tarief (zie onder).

De mastertape van de opname blijft in het bezit van Mathea, en mag niet gekopieerd of verspreid worden zonder toestemming van de uitvoerenden en van Mathea.

OPNAME en BEWERKING
(meersporen)

Opname en Bewerking
(tot 8 of 16 sporen)

Opnamedag (8 uur)
(1 CD) € 180,-

Bewerkingsdag (8 uur)
€ 140,-

inbegrepen: Het opnemen en bewerken van het muziekgezelschap. In overleg wordt het aantal dagen vastgesteld. Bewerking is inclusief maken van een master-CD. Voorrijdkosten zijn niet bij de prijs inbegrepen. Op beperkte afstand (regio Eindhoven) worden meestal geen kosten berekend. Anders geldt een standaard kilometer tarief van 30 eurocent per km. De mastertape (master HD) van de opname blijft in het bezit van Mathea, en mag niet gekopieerd of verspreid worden zonder toestemming van de uitvoerenden en van Mathea. Voor het archiveren van de master HD kunnen kosten in rekening gebracht worden. De aflevering geschiedt op CD en bestaat uit twee kopieën. Indien de totale duur van de muziekstukken de 74 minuten overschrijdt dan wordt de opname over twee CD's verspreid.

DUPLICATIE

Duplicatie van de opname op CD

op CDR* met opdruk: € 4,-

Meerprijzen:
inlay (met normaal doosje) €0,50
boekje fotokwaliteit € 0,50
4 extra pagina's (ZW) € 0,50

Minderprijzen:
Geen boekje - € 0,50
50 stuks of meer - € 0,50

inbegrepen: CD wordt geleverd in slim-case (dun) doosje inclusief een geprint boekje, met daarin de inhoud van de CD en de tijdsduur per nummer. De CD zelf wordt bedrukt (geen etiket!) met een speciale printer en voorzien van een beschermlaag. Full-color opdrukken op CD kunnen in verband met de inktkosten meerkosten opleveren.

Voor kleur kan een meerprijs gelden, evenals voor extra pagina's tekst. Indien u zelf zorg draagt voor het drukwerk geldt een korting van 0,50 euro. Bij grotere aantallen (50 stuks of meer) geldt er ook een korting.

Een dubbel CD is het bedrag van twee enkele CD's met aftrek van 1 euro aangezien er maar een boekje nodig is.

Extra nabestellingen zijn ten alle tijde mogelijk, de mastertapes en de bewerkte opname worden gearchiveerd.

*Stemrakosten worden apart afgerekend. Prijsindicatie en informatie over rechtenafdracht: http://www.bumastemra.nl

Verhuur

Stereo opname set

Verhuur stereo opname set
inclusief CD recorder, mengpaneel, microfoons, statief en kabels

(prijs per uitvoering)

40,-

 

inbegrepen: alle apparatuur om zelf een opname te kunnen maken, inclusief bekabeling en handleiding.

Verder benodigd: enige kennis van audio techniek en goede oren!

 

Over Mathea | © Mei 2005 Martijn Willemsen